Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Akut operation

Igår blev det en akut operation på min älskade gamling Måniq då hon fick livmoderinflammation, så igår var en jobbig dag, så mycket oro och stress för matte, Måniq är ju ändå ingen ung dam, hon fyllde ju 12 år i början av Mars.

Men veterinären som undersökte henne då jag kom in berömde henne (och matte så klart) att hon var i mycket god kondition och ja hon är en pigg pensionär som håller jämna steg med med resten av flocken som är mycket yngre och speinger efter bollar hur mycket som helst. Blodprovet visade inget konstigt på levern mm och inget blåsljud vilket äldre hundar brukar få, skönt få höra detta, men inte blev jag mycket mindre orolig för narkosen för det. Men operationen gick bra, så nu hoppas jag att det läker fint utan att något elände tillstöter, matte-hjärtat klarar inte för mycket då det kommer till mina älskade voffsar 

Här Måniq i bilen påväg hem, hon var riktigt påverkade och hade ont, gnällde hela vägen och hade inte ro att lägga sig ner.

Väl hemma låg och hon gnällde, hade hallucinationer, reagerade på trafiken då vi rastade och gnällde, så hjärtskärande för matte och så hjälplös man känner sig

Hon växlade mellan filten och bäddan.

Idag tog jag bort ett plåster som satt på såret, gick jätte bra men då är Måniq en tjej som litar på matte, visst gjord det ont men hon viftade på svansen iaf, hon är så speciellt

Här är vi ute och rastar nu ikväll och nu bajsade hon, så skönt att det kommit igång med behover på alla plan. Hon äter men dricka är ju svårt med den duma "fåntratten" man ska ha på huvudet, men matte ser till att hon får i sig vatten ordentligt.

Ja lite uppdatering från oss, ingen rolig uppdatering kanske men annars är allt bra, väntar på att tjejerna ska löa gör vi men nu har Olle börjat markera att det är på G och även Pyret markerar, typiskt valpar att märka sånt. För övrigt så söker jag fortfarande nytt hem till Pyret, säljes som sällskap, kontakta mig för mer info vid intresse.

Kram från mig och Flocken

 

Torsdagen den 18 maj 2017 kl. 22:14

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language