Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

9 år & valpköparbilder

Hipp Hipp HURRA för min första kull, A-kullen som fyllter 9 år idag

 

R.I.P "Charlie"

 

 

Har fått jätte många fina bilder från några valpköpare, alltid lika roligt och jag blir så glad då jag får följa mina små bäbisar

 

Maja från min första kull som fyller år idag, tack snälla Anna för att du vill hålla kontakten med mig fortfarande och det underbara liv du gett "min" lilla bäbis Maja, en extra grattis puss på nosen från mig och mamma Måniq.

Kiwi från Blozzas andra kull, tack Alexandra för att jag får möjlighet att följa "min" bäbis.

Zoccan från Flingans andra kull, helsyster till Hwila, tack Anna för alla underbara bilder från eran härliga sommar och tack för att jag får följa "min" bäbis i hennes busiga liv, för ja Zoccan är en riktig liten busunge och hittar på mycket bus.

Många fler bilder finns i galleriet Valpköparnas bilder ifall ni vill se fler bilder på "mina" bäbisar.

Önskar er alla en forrsatt fin vecka!

Kram från mig och flocken

 

Tisdagen den 12 september 2017 kl. 13:49

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language