Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Äntilgen kommer uppdateringen

Ja många har nog undrat varför sidan inte blivit uppdaterad som den brukar och det finns en förklaring till varför det varit så tyst från våran sida. Jag skrev ju att jag skulle resa bort men att jag skulle komma hem på Söndag 8 Oktober och att uppdateringen då skulle komma på kvällen eller på Måndag. Jag kom hem som planen var men jag var väldigt väldigt sjuk och alla ork jag hade har gått åt till att ta hand om mina valpar och hundar. Igår var första gången jag klarade av att gå till affären, jag är inte helt bra än men mycket bättre så nu har sidan uppdaterats lite.

På undersidan Valplådan är nu vikterna för 5 och 6 veckor inskrivna, tyvärr blev det inga bilder tagna då dom var 5 veckor då min hundvakt inte vågade sätta dom små busfröna på bordet och fota, ja nu är dom kvicka och vill inte sitta stilla för länge. Men dagens 6 veckors bilder finns, fick hjälp att försöka ställa upp dom, inte lätt för det är lite läskigt högt på trimborden, andra bordet jag fotar på är mycket lägre, men dom är så duktiga och så otroligt fina alla fyra, min underbara lilla Fyrklöver

Hane 1

Lillaing´s Lot´s Of Magic

Såld!

Hane 2

Lillaing´s Lot´s Of Luck

Till Salu!

Tik 1

Lillaing´s Little Butterfly

Såld!

Tik 2

Lillaing´s Little Lovely Girl

Reserverad

Ja som ni ser har jag bestämt mig för vilka namnen blir på stamtavlorna, så till veckan kommer jag registrera in dom hos SKK. Dom kommer även bli Dålda Fel Försäkrade nu då dom är 6 veckor gamla. Klorna ska jag klippa på dom idag när dom vakna och så ska dom få börja ha halsband på sig, så japp nu kommer det bli liv i luckan på dom små haha ja jisses vad dessa halsband kan vara hemska för vissa valpar men jag hoppas dom är lika obrydda som deras äldre helsyskom från förra kullen, dom brydde sig knappt alls om halsbandet, kliade lite men inte alls farligt.

I Galleriet finns några nya filmer på dom små busungarna, kommer fler nu då jag är piggare och har mer ork. Dom äter fortfarande med god aptit vilket är så skönt.

 

Snart är det ju dax för Flingan att få sina små också, beräknat vecka 43  runt den 25 Oktober, blir så spännande se vad hon får med vackra lilla Mando gossen som blir pappa för fösta gången.

Johtina´s Made In Heaven "Flingan"

Johtina´s Almando "Mando"

Flingan är inte jätte tjock men hoppas det iaf blir två valpar, är så tråkigt om det är en ensam valp, ingen att leka med ju. Men jo två eller tre tror jag väl det ska finnas iaf i lilla magen hennes. Spännande nu!

Önskar alla en fortsatt skön Lördag!

Kram från mig och flocken

 

Lördagen den 14 oktober 2017 kl. 13:16

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language