Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

D-kullen 5 veckor

Idag blir Kias valpar 5 veckor och nu är det verkligen full fart på dom när dom är vakna. Alla har dom olika personligheter och så underbara

Lillaing´s Dancing Queen

Är den minsta i kullen och den som är tuffast av dom alla, hon var den som först vågade undersöka den nya stora världen när dom fick komma ut första gången. Medans dom andra satt på filten och funderade så promenerade hon omkring, helt orädd. Idag har hennes blivande ägare varit hit och hälsat på, en jätte trevlig tjej som blev helt betagen av sin lilla tös, verkligen kärlek  En sak är säker och det är att hon får ett underbart hem, kändes så rätt redan förtsa kontakten med henne och jag hade så rätt kände jag då hon kom hit. Ja hon hade svårt att slita sig vilket jag förstår.... ja vem har inte svårt att slita sig från valpar?

Lillaing´s Dirty Harry

En cool kille! Han är så söt när man pratar med honom, då sitter han och vickar på huvudet fram och tillbaka och han är också väldigt orädd av sig, men busig är han också men lite lugnare än sina syskon. Han är också såld nu!

Lillaing´s Dolce Vita

Hon är en tuff brud i lyxförpackning! Ja tuff är hon och morrar högt då syskonen hoppar på henne och biter henne, snabb på att ge igen är hon också. Men otroligt go och busig också så klart och så vacker tycker jag med sitt svarta huvud och helvita kropp. Hon är fortfarande till salu.

Lillaing´s Dynamit Harry

En jätte busig kille och han har hittat sin röst och låter som en leksashund, han skäller högt om man frågar; Vad säger Harry! Hihi.. ja han är för härlig den killan full av upptåg varje vaken stund. Han är lite tvärs om än sina syskon också, då syskonen sover då busar han och vise värsa. Ja man kan inte annat än säga att han är en vacker och rolig kille och väldigt go. Han är också till salu.

 

Ja ute har dom varit mycke senaste dagarna då det varit soligt och varmt, men idag blev en inne dag då det var lite kyrligt och väldigt fuktigt ute. Men dom har lika roligt inne i köket som ute på gården, full fart på dom utom när dom sover.

Idag är dom vägda och avmaskade, blev inte fotat några fler bilder än dom jag la in här ovan, inte lika roligt att fota inne som ute men jag hoppas vi får fint väder igen så dom får vara ute och då fota dom mer också.

 

Tisdagen den 30 augusti 2011 kl. 21:15

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

C-Kullen 7 veckor

Tiden rusar iväg då man har roligt!

I Lördags blev Måniqs valpar 7 veckor gamla, men att hinna sitta vid datorn och uppdatera sidan är svårt då vädret är underbart och alla valparna nu kan vara ute. Så härligt ligga ute på filten och gosa med alla valparna

Men jag fotade, vägde och klippte klona på dom iaf.

Lillaing´s Cruella de vil

Lillaing´s Chocolate for your heart

Fler bilder finns i galleriet C-Kullen. På sidan Valplådan finner ni lite mer om tjejerna.

Stolta mamma Måniq med sina små tjejer.

 

Måndagen den 29 augusti 2011 kl. 09:14

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

D-Kullen 4 veckor

Idag blir D-kullen 4 veckor gamla, dom växer och mår jätte bra. Äter mat själva men mamma Kia diar ju så klart fortfarande och tar väl hand om sina småttingar.

Lillaing´s Dancing Queen (SÅLD)

Lillaing´s Dirty Harry

Lillaing´s Dolce Vita

Lillaing´s Dynamit Harry

Dom är väldigt sociala och lämnar sin mamma så fort man kommer fram till valplådan och pratar och svansarna går som små propellrar på dom till mamma Kias förvåning.

Dom är vägda också och alla går dom upp som dom ska och nu börjar dom busa mer och mer för var dag som går, himla morrande på dom ibland

Idag har dom även fått komma ut i köket och träffa övriga flocken och det var roligt och spännande, ingen av dom visade rädsla utan spatserade fram till dom stora "mostrarna"

"Moster" Breenze är verkligen en underbar och gudomligt snäll hund, hon älskar små valpar

Här får Lillaing´s Dancing Queen en puss

Hon klev ur bädden och la sig på golvet så alla dom nya valparna kunde komma till henne och som hon njuter av att få rå om dom små liven  "moster" Sasha håller sig gärna lite på avstånd, dom har ju så vassa tänder  Men Sasha är snäll med dom när dom kommer fram till henne, men kan gå undan om dom blir för många på en gång.

Dom två äldre halvsyrrorna var ju också med så klart och det var väldigt spännande med nya kompisar  och vilken skillnad det är i storlekarna på dom små liven.

Mamma Kia passade på att vila lite från sina valpar men ställde sig utanför köket och höll koll. Sen tyckte hon Måniqs valpar var lite för närgångna också, ja klart, Kia luktar ju mjölk och Lillaing´s Cruella de vil och Lillaing´s Chocolate for your heart skulle inte tacka nej till en slurk, mamma Måniq har ju ingen mjölk kvar och avvisar dom bestämt

Men man blir trött av att komma ut i stora vida världen så mamma Kia kom in när dom la sig för att sova vid "moster" Breenze och då vaknade dom upp så klart och blev glada.

Då fick dom komma tillbaka till sin valplåda och somnade fort tillsammans med sin mamma

Många fler bilder finns i galleriet D-kullen, valplådan är uppdaterad också för D-kullen.

 

Tisdagen den 23 augusti 2011 kl. 13:15

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Lillaing´s Cruella de vil & Lillaing´s Chocolate for your heart 6 veckor

Ja i Lördags 20/8 blev Måniqs valpar 6 veckor gamla. Uppdaterade inte hemsidan då eftersom att min son kom och det blev lite annat att göra.

Men tjejerna blev vägda och fick klona kippta iaf. Dom växer så det knakar och nu är det verkligen full rulle på dom, jaktlekar, brottning med varandra, dragkamp och givetvis bus med sin mamma och "mostrar". Pappa Olle tycker dom är lite läskiga så han håller sig på sin kant, klart dom har ju vassa tänder dom små busfröna.

Lillaing´s Cruella de vil

Lillaing´s Chocolate for your heart

Bus med mamma

Lillaing´s Cruella de vil har dragkamp med en handduk, på handduken står det en porslinsskål med vatten så hon lyckas inte dra iväg den, men roligt har hon iaf.

Ute är det full fart, men nu har busungarna kommit på att man kan ta sig under staketet på en del ställen så nu har jag gjort en inhägnad till dom och det är inte poppis alls.

Släpp ut oss!

Ja fler bilder finns i galleriet C-Kullen, valplådan är uppdaterad också.

 

Måndagen den 22 augusti 2011 kl. 10:27

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Kia´s valpar 3 veckor

Ja idag blir Kia´s och Olle´s valpar 3 veckor, dom växer så det knakar och mår jätte bra allihopa.

Idag har jag vägt dom, klippt klona och så har dom fått ära köttfärs för första gången också och det var gott, det tyckte speciellt Lillaing´s Dynamit Harry som åt jätte mycke.

Lillaing´s Dancing Queen

Lillaing´s Dirty Harry

Lillaing´s Dolce Vita

Lillaing´s Dynamit Harry

Vi äter själva för första gången, gott men kladdigt.

Efteråt så slickar mamma oss rena från kättfärsen.

 

Tisdagen den 16 augusti 2011 kl. 15:14

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Måniq´s valpar 5 veckor

Idag blir Lillaing´s Cruella de vil & Lillaing´s Chocolate for your heart 5 veckor gamla. Tiden rusar iväg och nu är det full fart på dom små töserna, ute har dom fått vara och träffat övriga flocken också. Allt ä så spännande nu och många skratt får jag.

Idag har jag vägt dom, klippt klona och avmaskade dom, ja även mamma Måniq är avmaskade. Många bilder är uppladdade i galleriet C-kulle.

Lillaing´s Cruella de vil

Lillaing´s Chocolate for your heart

Ja full fart var det och jaktlekar är skoj.

Halsband har dom fått börja ha en liten stund också och dom kliar ju så fruktansvärt mycke.

Men sötare sockergryn får man leta efter

Mostrarna är stora, men så snälla och trygga.

"Moster" Breenze tillsammans med Lillaing´s Chocolate for your heart

"Moster" Sasha tillsammans med Lillaing´s Cruella de vil.

Lillaing´s Chocolate for your heart fann en så skön och mysig plats att somna på

Stolta mamma Sagadotte´s Daphne "Måniq" tillsammans med sina småttingar

Måniq tillsammans med Lillaing´s Crualle de vil

Måniq tillsammans med Lillaing´s Chocolate for your heart

Ja som jag skrev så finns det masser med bilder på småtjejerna i galleriet, mappen C-kullen. Alla bilder är klickbara till större format.

 

 

Lördagen den 13 augusti 2011 kl. 15:43

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kia´s valpar 2 veckor

Idag blev D-Kullen 2 veckor gamla och dom växer så det knakar. Alla har dom öppnat ögonen, klona är klippta, vägda och avmaskad och namn har dom fått också.

Lillaing´s Dancing Queen

Lillaing´s Dirty Harry

Lillaing´s Dolce Vita

Lillaing´s Dynamit Harry

En tik är bokad men hon har inte bestämt sig för vilken av tjejenra hon ska ha, men tror hon kommer bestämma sig ganska snart. Många nya bilder i galleriet - D-Kullen fotade från flera håll så man ser hur dom ser ut.

 

Tisdagen den 9 augusti 2011 kl. 13:01

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

C-kullen 4 veckor

Idag är Måniq´s och Olle´s valpar 4 veckor gamla och tiden rusar verkligen iväg.

Nu händer det mycke med dom små liven, dom äter själv flera gånger per dag och Måniq diar dom fortfarande lite då och då.

 

Lillaing´s Cruella de vil

Lillaing´s Chocolate for your heart

Idag har jag vägt dom och dom går upp vikt som dom ska, klippt klona har jag även gjort vilket inte alls är så poppis men något man måste göra.

 

Lördagen den 6 augusti 2011 kl. 18:31

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kia´s valpar 1 vecka gamla

Idag blev min andra kull 1 vecka gamla. Dom har gått upp i vikt som dom ska och mår bra allihopa. Klona är klippta idag och mamma Kia mår bra och tar väl hand om sina småttingar.

Valp 1, tik

Valp 2, hane

Valp 3, tik

Valp 4, hane

 

Tisdagen den 2 augusti 2011 kl. 15:09

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language