Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Valparna växer så det knakar & tiden rusar iväg....

Ja i Lördags blev C-kullen 8 veckor gamla och dom växer och är fulla av bus. Lite koppelträning har vi börjat med och det går bra men just i början är det stora protester på båda, men med trygga mamma Måniq som visar vägen så går det verkligen bra. Trafik är dom inte alls rädda för, sätter sig och tittar på bussar, bildar och lastbilar som passerar förbi oss. Skönt att dom är så nyfikna och orädda för trafik och höga ljud. Bilder har jag fotat men inte tömt kameran så bilder kommer sen, har haft fullt upp med alla valpar, vuxna och min son som varit här nu i drygt två veckor och sen en kompis som också sovit över några nätter, så datorn har jag inte hunnit med så mycke, men härliga skogspomenader med dom vuxna hundarna som busat och sprungit upp och ner i slalombacken, trötta och nöjda har dom varit efteråt.

D-kullen blev 6 veckor nu igår Tisdag och nu är det full fart på dom och alla är dom helt olika personligheter. Lillaing´s Dynamit Harry är en goding som älskar att mysa i famnen, Lillaing´s Dolce Vita visar humör då syskonen hoppar på henne och hon håller gärna igång med massa bus, både med syskonen och leksakerna, Lillaing´s Dancing Queen är en tuff brud i lyxförpackning, hon är minst men sätter syskonen på plats när dom är för hård med henne och hon är den som är den modigaste också och går gärna på upptäcksfärd och utforskar allt nytt och sist men inte minst Lillaing´´s Dirty Harry som är en otroligt cool kille, lugn och tygg, älskar att mysa i famnen och sätter sig ner och vickar på huvudet då man pratar till honom och syskonen, liten klok kille.

Tråkig blogg utan bilder, ska försöka ta mig tid att lägga över alla bilderna från kameran och ladda upp lite här på hemsidan också, för valparna växer och växer och blir basra sötare och sötare för var dag. Hur ska jag kunna skilja mig från dessa sex små underbara guldklimpar?

Men sidan Valplådan är uppdaterad iaf och en liten bild kan jag lägga in med en text jag tycker stämmer så bra in på denna lilla underbara ras Phaléne

Ha en bra höst, hoppas ni slipper regn så ni kan spendera många timmar ute i skogen med era hundar och njuta av den friska luften och alla vackra färger som snart kommer spricka ut.

 

 

Onsdagen den 7 september 2011 kl. 01:15

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language