Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Valparna 4 veckor

Idag blir valpkull E 4 veckor och nu är det full fart på dom mellan varven, men dom sover ju mest fortfarande. Men riktiga busungar har dom blivit, fick byta till den större valplådan idag då dom små busfröna kommit på att krypa över och då blir det lite pipande så klart, läskigt blir det utanför valplådan så klart.

Busiga ja, jo dom biter och attakerar varandra, morras görs det också. En liten tiger har dom fått och den är skoj att bita i, här busar Lillaing´s Edwin med tigern.

Först bita den i öronen.

Sen går han till attack.

Ja full fart några minuter innan dom somnar igen och så här trött blir man efter lite mat.

Ja som synes så är tigern väldigt mysigt också att somna mot.

Fler bilder finns i galleriet Valpkull E, i Valpldan finns uppgifter om hur dom växer och går upp i vikt vilket dom gör som dom ska. Ja tiden rusar iväg och nu är dom verkligen roliga, sen är dom ju väldigt nyfikna och sociala, dom kommer genast fram med viftande svansar då man kommer till valplådan och pratar med dom. Dom kommer gärna upp en stund i famnen också, pussas på halsen och i ansiktet, ja dom är så gosiga

 

Fredagen den 24 februari 2012 kl. 20:56

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Valparna 3 veckor

Tiden går så fort, idag blir valparna 3 veckor och jisses så söta dom har blivit. Nu händer det mer i valplådan, dom har börjat busa lite med varandra, reagerar på ljud och småstöltar omkring på sina små ben, ja dom är så söta

Idag har dom fått prova äta själva för första gången och jisses så kladdigt det blir då även tassarna ska vara i matskålen, men gott var det tydligen när dom väl fick smak på det och dom smaskade högt  Tur mamma Måniq slickade dom rena sen från allt matkladd och jag bytte rent i valplådan. Så här såg det ut när dom åt

I galleriet finns bilder på dom en och en, i valplådan finns mer info om hur dom växer.

Dom har även fått sina namn nu som äve följande,

Lillaing´s EGÅN, EDWIN, EUGENIA, EULALIA  I galleriet på respektive bild finns namnen.

 

Lördagen den 18 februari 2012 kl. 00:01

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Valparna 2 veckor gamla

I Fredags 10/2 blev valparna 2 veckor gamla, tyvärr så klarade sig inte ena tikvalpen utan har somnat in, väldigt sorgligt. Men dom fyra valparna som är kvar är pigga och går upp i vikt och alla verkar dom må jätte bra. Mamma Måniq är en duktig mamma som alltid och tar hand om sina småttingar på ett underbart sätt. Dom har öppnat ögonen och är söta som socker allihopa

Mer info finner ni i Valplådan och bilder finns i galleriet Valpkull E.

Har ni frågor, är intresserad av en valp och vill ställa er på valplistan är ni välkomna att maila mig, kontaktuppgifter finner ni här .

/ Inger  och alla vovvarna

 

Söndagen den 12 februari 2012 kl. 21:54

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Lilla Tjabo

Idag har en underbar familj varit och hälsat på och dom bokade Lillaing´s Chocolate for your heart "Tjabo" så nu ska hon flytta till Karlstad. Men jag får gosa och rå om henne månaden ut då familjen ska flytta och vill hämta henne då dom flyttat klart, så först i Mars flyttar lilla tjejen "min"

 

Söndagen den 5 februari 2012 kl. 15:52

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Valpkullen 1 vecka gamla

Idag blir valpkull E 1 vecka gamla, tiden går så fort.

Mer info på undersidan Valplådan och bilder i galleriet Valpkull E

 

Fredagen den 3 februari 2012 kl. 22:20

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Tjorven har flyttat

Igår flyttade Lillaing´s Cruella de vil "Tjorven" till Trollhättan, önskar nya matte Anja all lycka med henne ! Hennes nya matte kommer kalla henne "Tessie".

Lilla "Tessie"  Saknad är du.

Idag blev Lillaing´s Chocolate for your heart "Tjabo" reserverad. En familj från Karlstad kommer på Söndag och träffar henne, så min lilla tösabit verkar bli Karlstads-bo. Om hon blir bokad och flyttar dit så kommer hon hamna i ett perffekt hem för henne, barnen är intresserade av att träna agility och dom har redan kollat upp kurser på olika hundklubbar. Ja vad kan passa bättre för "Tjabo" än agility? Inget tror jag.

Lilla "Tjabo" en riktig liten busa och charmtroll.

 

Onsdagen den 1 februari 2012 kl. 10:10

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language