Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lillaing´s Edwin

Idag har Lillaing´s Edwin flyttat till Lidköping.

Lycka till Maria med dina nya lilla kompis!

 

Lördagen den 28 april 2012 kl. 16:10

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Grattis Lillaing´s Dirty Harry

"Min" lille gosse Lillaing´s Dirty Harry ställdes ut för första gången helgen 14 & 15 September i Sundsvall, båda dagarna fick han Exellent med en jätte bra kritik båda dagarna. Så stort Grattis till matte/ägare Natta och Harry till deras första utställning med fint resultat !

Man blir trött att vara på utställning, så hotellsängen var väldigt skön att sova i

 

Onsdagen den 18 april 2012 kl. 22:47

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

En till vovve

I Lördags kom Anna till mig som köpte Lillaing´s Acqua "Maja" från min första kull och lämnade "Maja" hos mig, ja hon sov över en natt också och jätte trevligt hade vi tillsammans. Åt gott och pratade en massa, alltid lika roligt att träffa Anna och "Maja", ett tag sen vi sågs sist nu.

Anna har flyttat till en ny stad där hon inte känner någon, fått nytt heltidsjobb och så pluggar hon och kände att hon inte skulle hinna ge sin älskade "Maja" det hon behöver, så jag erbjöd henne att lämna "Maja" hos mig tills hon kände att hon har mer tid och Anna blev väldigt glad då hon känner sig trygg med att lämna "Maja" här. "Maja betydet ALLT för Anna, hon är Annas ALLT och eftersom att vi träffats då och då i Luleå och min flock funkar bra med "Maja" och "Maja" med oss så var det inget som sa att det inte skulle funka. Sen är ju "Maja" en väluppfostrad och mycket trevlig tik så jag känner att det inte var mer jobb för min del heller.

Fina "Maja"

Så nu är min flock utökad med en till vovve som ska bo under några månader hos oss, ja så länge som Anna känner att hon inte kan ge "Maja" all den tid hon vill så får hon stanna. Anna tränar ju jätte mycke med "Maja" och 2011 låg "Maja" på Phalénesällskapets viltspårslista, oturligt nog så fick Anna hälsporre och klarade inte av att fortsätta träna och gå fler prov vilken var hennes planer, men dom planerna ligger bara på is och dom kommer hon att ta upp igen då allt är i sin ordning på alla fronter i deras liv.

 

 

Måndagen den 9 april 2012 kl. 19:28

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language