Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trillingarna 6 veckor & film

Ja i Söndags blev trillingarna mina 6 veckor, uppdaterade hemsidan men bloggade inte. Men dom är alla tre pigga och allerta, framåt och sociala och dom små svansarna vifftar glatt då man kommer och pratar med dom

Lillaing´s Imponerande Ilo söker fortfarande ett eget kärleksfullt hem, han är en glad, go och busig kille, han ser lovande ut för utställning idags läge.

Lillaing´s Idealiske Ito söker också fortfarande rätta kärleksfulla hemmet och är en riktig pigg och busig kille, social och glad och har en fin resning, tror ett aktivt hem skulle passa honom.

Lillaing´s Ivriga Irme-Li som stannar i kenneln har ett passande namn för hon är IVRIG haha lilla söta tösen min som kallas Hwila. Hon vägrade att stå då jag fotade dom i Sändag så det fick bli en bild då hon låg men hon har en fin resning då hon väl står.

Många fler bilder finner ni i galleriet Valpkull I

På undersidan Valplådan ser ni deras vikter och länk till deras stamtavla.

Har gjort ett nytt album i galleriet  Valpkull-I Filmer där kommer jag lägga in filmer på dom små liven. Än så länge är det bara en, filmad idag då dom var ute på gården och busade en stund.

Kram från mig och flocken

 

Onsdagen den 8 juli 2015 kl. 00:05

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language