Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bra råd för hundar & andra djur som är rädda på nyår

Dog News bloggen ger er bra tips och råd på vad ni kan göra om er hund och även andra sällskapsdjur är rädda för nyårsraketer!

TILL BLOGGEN DOG NEWS

 

Jag lider så med alla djur som är rädda, själv har jag en flock som inte bryr sig och jag hoppas att Hwila tar efter flocken då det är hennes första nyår.

Jag har ägt en hund som var otroligt rädd och stressad på nyår och det är fruktansvärt att se hur dåligt dom mår och jag önskar så att det kunde bli totalt förbjudet för privatpersoner att använda raketer.

Ta hand om er och era djur, se till att ha ordentliga halsband/selar så era hundar inte kan ta sig lös om dom blir skrämda, ha alltid koppel på hunden även om eran hund aldrig visar rädlsa, man vet aldrig när dom kan bli skrämda. Se till att rasta hundarna i tid så ni slipper gå ut under den värsta tiden runt 12 slaget. Jag önskar arr 2016 blir ett år då jag slipper läsa om alla hundar som sprungit bort pga att dom blivit skrämda och kommit lös.

Gott Nytt År från mig och flocken

 

Måndagen den 28 december 2015 kl. 11:00

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language