Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Lite uppdatering

Ja här har inte hänt mycket på denna sida i år, men influensan jag åkte på var inte rolig alls och jag är inte frisk helt än heller utan hostar en hel del och är fortfarande väldigt trött. Med hög feber, halsont så jag kunde inte svälja, ögoninflammation, hemsk huvudvärk och lite ont i öronen så har jag varit ganska så däckad och mest sovit, tur mina hundar gärna gör mig sällskap i soffan. Men man ska inte klaga för det finns dom som har det värre och jag har tur som har min dotter här i byn som hjälpt mig, handlat lite och varit på apoteket och även aktiverat dom yngre hundarna iaf, men hundarna har nu en energi som inte är av denna dag, så bara det nu blir lite varmare (vi har - 12 idag) så blir det promenad i skogen. Lite snö har vi fått också men bara några cm men det lilla gör ju att hundarna inte blir lika skitiga och roligt tycker dom det är med snö också.

 

Nu när jag är piggare så ska sidan uppdateras lite mer, har börjat idag och gjort en ny undersida Gåvor för bilder jag får från mina valpköpare nu under 2016 vilket jag tycker är så roligt, blir alltid lika glad Tack !!

Lite nya bilder i hundarnas gallerier är uppladdade, några bilder från valpköparna, en ny film, blir alltid lika glad då jag ser min gamla tjej Sasha 13 ½ år busa Kul att hon ändå är så pigg trots sin höga ålder även om lekstunden inte är långvarig, men som ni ser uppskattar småtjejerna att gammel moster busar med dom en stund

Och hur är det då med Flingan undrar säkert iaf två familjer

Lilla Flingan mår bra och allt tyder på att hon är dräktig så om allt nu går bra så blir det smått i början av Februari, men man ska inte ropa hej före man är över ån som det heter, allt kan hända men vi hoppas ju på att allt går bra och att det blir små pälsbollar   i Februari !

Sidan ska jag fortsätta uppdatera, ska göra om lite på länkar, en del ska bort och en del ny ska in. Sen ska jag kolla igenom sidan och se om något behöver uppdateras och ändras.

God fortsättning, hoppas alla fått vara friska och sluppit denna influensa för det är inte rolig kan jag lova.

Kram från mig och flocken

 

Onsdagen den 6 januari 2016 kl. 12:39

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language