Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Länge sen, mycket har hunnit hända

Ja fy så jag skäms som inte uppdaterat hemsidan sen början av April, men har varit ute en hel del då vädret har varit skaplikt och en del dagar riktigt varma och härliga.

Har hänt en hel del, varit ner till Skåneland och hälsat på min fina vän Carina Babysocks kennel som jag inte träffat på 7½ år, mycket trevligt var det att träffas igen. Hade med mig bara en hund, Lillaing´s Ivriga Irme-Li "Hwila" som skötte sig exemplariskt på resan, så cool och bara la sig lugnt och sov på alla tågen. Åkte ner Fredag den 20 Maj, ställde ut Hwila i Hässleholm på Lördag, förväntade mig inget men fick Very Good på henne vilket jag blev väldigt glad över. Trevlig även träffa andra uppfödarkolleger inom rasen, vädret var bra, inte för varmt och soligt men inget regn. Sen åkte jag hem på Söndag, min snälla dotter bodde här och tog hand om resten av flocken.

I Tisdags 24 Maj fyllde I-kullen 1 år, grattade dom på FB men glömde skriva en blogg här, så nu är Hwila 1 år och hon är en helt underbar liten hund, vilket härligt temperament och personlighet hon har.

Har DNA testat Olle och Blozza och båda är pap_PRA1 Normal så deras valpar H & F-kullarna är pap_PRA1 hereditärt fria, skönt att veta.

På hemsidan under respektiva Tik finns ny knapp Hälsodata, ja även hanarna har det så klart.

Några nya bilder från valpköparna har jag fått, titta under Gåvor och galleriet. Har fått några fler men kan inte töma min telefon på bilder, något är galet med min dator och jag får den inte att instalera drivrutinerna till telefonen. Suck, är ju ingen hejjare på datorer men tur min son snart kommer ner för då blir det ordning och reda i datorn.

Breenze har ju fyllt 11 år också och hon är inte helt pigg, tyvärr har hon fått hjärtsvikt så jag får se hur länge hon orkar hänga med, veterinären tycker hon ändå mår så pass bra så hon kan hänga med men ingen motion/överansträngning men må gott ute på gården och ha sin boll i munnen då trivs hon.

Zoccan blev dålig i veckan också så jag åkte till veterinären med henne, var riktigt orolig då hon var hängig. Lite feber och rosslig men inget allvarligt utan en övre luftvägsinfektion som redan nu är bättre med medicin och vila, hon får inte vara med flocken och busa så hon får gå ut med sin pappa Olle som hon inte får igång att busa, men det är inte lätt för en 4 månaders valp att inte få springa av sig, så det är mycket bus inne i boxen, det kastas leksaker och ben och jagas svans, lilla hjärta, tycker så synd om henne men lika glad är hon ändå. Men hon är snart på banan igen och då lär den blir busa av med sin mamma och stora syster.

Har en hel del foton att ladda upp men det får jag ta en annan dag för nu är klockan snart två på natten så jag ska nog hoppa i säng och få några timmars sömn.

Kram Inger & flocken


 

Lördagen den 28 maj 2016 kl. 01:46

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language