Jag

I94874W256H11V20060916T204504Z 

 Jag heter Inger och är född 1969 i en by utanför Luleå men bor numera i Malmköping. Jag är uppväxt med jakthundar och vi hade alltid minst en hund hemma, men oftast två, så hundintresset har funnits hela mitt liv.
Jag hjälpte min far att motionera och träna hundarna, följde med i skogen och trivdes väldigt bra med det. Det var så mysigt att komma ut i gryningen och förhoppningsvis få höra och följa ett drev.
Min första egna hund köpte jag 1988, en smålandsstövare som hette Sacko. Det blev en smålandsstövare då jag före det fick fars sista hund som var en smålandsstövare då han jagat färdigt pga ålder. Min far orkade inte med att träna en egen hund så det blev att jag köpte en som tyvärr förblev oinjagad då min far blev sjuk den hösten och jag hade inte rätta kunskaperna att jaga in honom, men han blev en trogen följeslagare i stallet då jag jobbade på Torpgärdans travbana i Boden hos en travtränare. Han följde med då jag var ute och körde och red och fanns alltid vid min sida i både vått och torrt.
Efter Sacko har det alltid funnits minst en hund med mig. Jag har ägt olika raser men alltid haft ett gott öga till och älskar just Phalène som är en underbar ras. Det är en stor hund i litet format som hänger med på allt och tycker det är roligt och kan användas till det mesta och dom blir inte trötta i första taget. Min första kull hade jag 2008 och mitt kennelnamn fick jag godkänt av SKK och FCI 2010. 2012 och 2017 Hade jag ett oanmält besök av kennelkonsulenten och hon hade inget att anmärka på, vare sig på hundarna eller deras miljö, samnt att alla mina papper är i sin ordning. 2014 sökte jag tillstånd för visst antal hundar och kullar / år och hade ett bokat besök av Länsstyrelsen och fick godkänt utan någon som helst anmärkning på vare sig hundarna eller deras miljö.
Jag är ensamstående med två barn. Pontus född 1992 och Felicia född 1996, vi bor nu i Malmköping dit jag, Felicia och alla hundarna flyttade i slutet av Juni 2011. Min son bor kvar i Luleå där han har fast jobb som Antenntekniker på Antennservice i Luleå AB. Mina barn delar mitt intresse och hjälper mig gärna med hundarna. Sasha som vi har nu är Pontus hund som han köpte då han var 12 år men som han tyckte skulle få följa med oss ner till Malmköping då han kommer jobba så mycket. Dessutom ville han inte skilja henne från sin flock.  Min dotter bor idag i egen lägenhet och har ett fast jobb på ett boende här i Malmköping.

Pontus & Felicia

♥ Mina älskade barn ♥

Pontus & Felicia

I94874W256H11V20060916T204504Z